top of page
  • Writer's picturePromithia Info Team

Άνοιγμα της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού



Ο Όμιλος Εταιρειών Bioland Holdings Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το ευρύ κοινό ότι η θυγατρική της Εταιρεία Bioland Promithia Ltd έχει υπογράψει στις 7 Δεκεμβρίου 2020 το Συμβατικό Πλαίσιο των Κανονισμών της Μεταβατικής Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού με το Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου, με επίσημη έναρξη προμήθειας σε καταναλωτές τη 1η Ιανουαρίου, 2021.


Η 1η Ιανουαρίου 2021 σηματοδοτεί μια ιστορική μέρα για τη Κύπρο. Το άνοιγμα της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού είναι ήδη γεγονός.


Η Bioland Promithia είναι η πρώτη εταιρεία Προμήθειας Ηλεκτρισμού στη Κύπρο η οποία πληροί όλες τις απαιτήσεις που προδιαγράφονται στους Κανόνες Μεταβατικής Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού και ο πρώτος Προμηθευτής Ηλεκτρισμού στη Κύπρο μετά την ΑΗΚ.


Η ενεργοποίηση της Bioland Promithia ουσιαστικά απελευθερώνει και ανοίγει πλέον την Ανταγωνιστική Αγορά Ηλεκτρισμού (μεταβατικές ρυθμίσεις) προς όφελος των καταναλωτών. Ήδη στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται γνωστά ονόματα του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου της Κύπρου.


Το ενεργειακό μείγμα της Bioland Promithia αποτελείται αποκλειστικά από πράσινη ενέργεια ΦωτοβολταΪκών πάρκων συμβάλλοντας έτσι στη προστασία του περιβάλλοντος με τη μηδενική εκπομπή θερμοκηπιακών αερίων.


Ο Όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και συνεργάτες που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το σημαντικό γεγονός και να ευχηθεί σε όλο το κόσμο μια νέα ευτυχισμένη και παραγωγική χρονιά.


Από τη Διεύθυνση.



bottom of page