top of page
  • Writer's picturePromithia Info Team

Συμμετοχή στον 6ο Διεθνή Μαραθωνίο Radisson Blu Λάρνακα



Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, η εταιρία μας έλαβε μέρος ως Χορηγός Βιωσιμότητας του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου Radisson Blu Λάρνακα. Εκτός από χορηγός βιωσιμότητας έδωσε έμπρακτα το παρόν της και στον εταιρικό μαραθώνιο 5χλμ καταλαμβάνοντας την 7η θέση. Πολλοί δρομείς αλλά και περαστικοί επισκέφθηκαν το περίπτερο μας όπου ενημερώθηκαν για την εταιρία μας Bioland Promithia λαμβάνοντας επίσης και αναμνηστικά δώρα.


Η ημέρα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία όπως και επίσης η καμπάνια μας "Green Strides'' όπου έδειξε τον δρόμο προς ένα καλύτερο μέλλον, δείχνοντας τον δρόμο προς την ανακύκλωση, τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.



Την εκκίνηση του μαραθωνίου των 21χλμ έδωσε ο CEO της εταιρίας μας κ. Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος μαζί με τον Δήμαρχο Λάρνακας κ.Ανδρέα Βύρα.






Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Λειτουργίας Αγοράς Ανδρέας Πέτρου έκανε της ακόλουθες δηλώσεις:


Σήμερα βρισκόμαστε στο 6ο Διεθνές Μαραθώνιο Radisson Blu Λάρνακα έως περήφανος χορηγός περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και στόχος της εταιρείας μας είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου προς μια πράσινη μετάβαση γύρω από την ανακύκλωση, τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής μέσω του προγράμματος “GREEN STRIDES”.


H Bioland Promithia είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Eptagon Group και Bioland Power, ο οποίος εξειδικεύετε στην καινοτομία και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας τα τελευταία 12 χρόνια στη Κύπρο και στο εξωτερικό. Τον Ιανουάριο του 2021 η Bioland Promithia άνοιξε τις πόρτες της στο ευρύ κοινό με σκοπό να δώσει στο Κύπριο καταναλωτή την επιλογή του ανεξάρτητου προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.


Η Bioland Promithia, είναι ο πρώτος και ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στη Κύπρο, εξυπηρετώντας μεγάλους βιομηχανικούς και εμπορικούς καταναλωτές προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος σε ανταγωνιστικές τιμές και με το άνοιγμα της “Ἁγοράς Ηλεκτρισμού” θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει και οικιακούς καταναλωτές.


Ως προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας νέας γενιάς, έχουμε την ικανότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω της παραγωγής μας, η οποία παρέχεται μέσω του μεγάλου αριθμού ΦΒ πάρκων μας, που είναι εγκατεστημένα σε όλη την Κύπρο. Επειδή είναι αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές, οι πελάτες μας μπορούν να υπερηφανεύονται ότι η ενέργεια που καταναλώνουν δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις προς στο περιβάλλον.


Η εταιρεία μας, θα πρωτοπορήσει για ακόμη μια φορά και θα είναι σύντομα σε θέση να παρέχει αποκλειστικά στους πελάτες της Βεβαίωση Πράσινης Ενεργειακής Προσφοράς μέσω των λεγόμενων Εγγυήσεων Προέλευσης, από το νέο μας προϊόν που είναι τα πράσινα τιμολόγια. Τα οποία ουσιαστικά θα είναι η άμεση πιστοποίηση χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ.






bottom of page